Samen trots zijn op behaalde resultaten

Viktor houdt ervan om een project goed te laten draaien. Of dat nu is als onderdeel van een team of in een leidinggevende rol. Hij overziet het totaal, brengt structuur aan en weet hoe hij een team moet inrichten en aansturen. Daarbij zet hij in op een samenwerking waarbinnen mensen zich verbonden voelen en optimaal kunnen presteren. Dit zorgt ervoor dat de betrokkenen goed samenwerken, aandacht voor elkaar hebben, open en direct kunnen reageren en samen trots zijn op de behaalde resultaten. Zodat geld en tijd op de juiste manier worden ingezet.

In projecten zoeken mensen Viktor vaak op. Omdat hij het overzicht heeft en anderen verder kan helpen. Daarbij overziet hij het proces. Hij beheerst de inhoud én weet welke stappen er op welk moment nodig zijn om resultaten te boeken. 

Viktor Timmermans (1982) studeerde bestuurs- en organisatiewetenschap in Utrecht. Hij startte zijn loopbaan bij het ministerie van Verkeer & Waterstaat, werkte daarna bij het onderzoeksbureau van de Tweede Kamer en ging vervolgens aan de slag bij Twynstra Gudde. Hij werkte aan projecten als de Zuidelijke Ringweg Groningen en de A6 Almere.

 LinkedIn

 

VIKTORTIMMERMANS_2-1