Inzicht door overzicht

Steven is een gedreven adviseur met een bouwkundige achtergrond. Hij houdt ervan om verdieping te zoeken en gedragen structuren te creëren in projecten. Steven is een teamplayer en wordt enthousiast van samenwerken naar een gezamenlijk projectdoel.

Hij is in staat vraagstukken goed te analyseren, vooruit te kijken en te handelen met gevoel voor de onderliggende belangen van de betrokkenen. Daarnaast bieden zijn interesses in de techniek alsmede het proces hem de mogelijkheid om de gevraagde doelen efficiënt en effectief te behalen. Door zijn sociale kwaliteiten brengt Steven een belangrijke bijdrage in de samenwerking en coaching van projectleden. Hij deelt graag zijn kennis over zijn passie op het gebied van SE en de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Een favoriete uitspraak kenmerkt hem: 'Het enige wat vaststaat is verandering.'

Steven van Steekelenburg (1992) heeft bouwkunde gestudeerd aan The Hague University. Tijdens het afstuderen heeft hij onderzoek gedaan naar de rol van facilitymanagement binnen DBFMO. Bij 2ndSense werkt hij op meerdere project- en procesmanagementopdrachten volgens de SE Methodiek. Gestart op de ontwikkeling van het A-gebied Schiphol waarna hij nu ook zelfstandig werkzaam is op diverse (infra) projecten.

LinkedIn

 

Steven_zw_2371