Inzicht door overzicht

Steven is een jong en gedreven adviseur binnen ons team. Door zijn leergierige instelling houdt hij ervan om verdieping te zoeken, te zoeken naar de vraag achter de vraag, en buiten de conventionele kaders te denken. Hij is het type adviseur dat zich wilt richten op het hogere abstractieniveau binnen complexe bouwprojecten. Daarnaast draagt hij een groot hart voor verduurzaming van de gebouwde omgeving. Het vormgeven van duurzaamheid waarbij het praktisch toepasbaar kan worden gemaakt typeert hem. 

Een favoriete uitspraak kenmerkt hem: 'Het enige wat vaststaat is verandering.' 

Na zijn studie bouwkunde is hij gestart bij 2ndSense. Tijdens de opleiding Bouwkunde heeft Steven werkervaring opgedaan bij gerenommeerde aannemers en ingenieursbureau's op het gebied van gebouwengineering en de uitvoering. Hij is afgestudeerd op het onderwerp project- en procesmanagement waarbij hij een totaal procesmodel DBFMO heeft ontwikkeld met de integratie van facilitymanagement.

Steven van Steekelenburg (1992) behaalde zijn bachelor bouwkunde aan The Hague University. In zijn studie heeft hij stage gelopen bij Dura Vermeer en ABT. Hij is afgestudeerd bij Facilicom/Breijer op de integrale samenwerking binnen DBFMO met als eindresultaat een totaalprocesmodel.

LinkedIn

 

Steven_zw_2371