Link leggen tussen techniek en processen

De complexiteit van projecten in de infrastructurele sector trekt Sebastiaan aan. Hij houdt ervan structuur aan te brengen in de chaos. Zaken zijn vaak niet simpel op te lossen, maar vragen om goed en gezamenlijk nadenken, zodat een gedegen oplossing ontstaat. Samenwerken en samen een doel bereiken geeft Sebastiaan energie.

Sebastiaan wil partijen verder helpen en daarbij ook kennis overdragen. Zodat partijen zelf inzichten en technieken kunnen toepassen. Het helpt daarbij dat hij informatie helder kan overbrengen. En niet onbelangrijk: hij weet goed de link te leggen tussen techniek en processen en combineert projectmatig werken met procesmanagement. Daarbij werkt hij overzichtelijk en presteert hij goed onder druk. En dat zonder het overzicht te verliezen.

Sebastiaan Staats (1987) haalde zijn bachelor Civiele Techniek in Delft en zijn master in Construction Management & Engineering. Voor zijn afstuderen deed hij onderzoek naar raakvlakmanagement bij multidisciplinaire infraprojecten bij Ballast Nedam. Na zijn afstuderen ging hij aan de slag bij 2ndSense.

 LinkedIn

 

Sebastiaan