Werkt met het einddoel voor ogen

Sander werkt graag als Technisch Manager aan infrastructurele projecten, waarin mens, natuur en ruimtelijke ontwikkeling centraal staan. Hij is gedreven, postief kritisch en denkt graag vooruit. Vanuit Technisch Management acteert hij graag op het raakvlak omgevings-, contractmanagement en projectbeheersing. Werkend vanuit de principes van Systems Engineering is hij daarbij in staat om verschillende disciplines met elkaar te verbinden tot een succesvol geheel. 

Technisch Management vormt de rode draad in Sander's carriere. In diverse projecten heeft hij technisch management bedreven in de fasen contractvoorbereiding, aanbesteding en uitvoering bij geintegreerde contracten. Sander overziet het totaal en is sterk in het structureren van complexe processen. Als proactieve teamplayer brengt hij zijn visie op het vakgebied graag over op anderen en vindt het belangrijk om dat op een begrijpelijke manier te doen. Hij probeert daarbij teamleden in hun kracht te zetten. 

Sander Wiendels (1982) rondde de master Civil Engineering & Management af aan de Universiteit Twente, nadat hij eerst de HTS Civiele Techniek doorliep. In 2008 startte hij als trainee bij Rijkswaterstaat en werkte hij 8 jaar als projectleider Techniek en als Technisch Manager bij onder meer projecten KARGO, A12 Lunetten-Veenendaal, N33 Assen-Zuidbroek, ViA15 en uitbreiding Sluis Eefde. Sinds 2015 werkt Sander via 2ndSense, onder andere als Technisch Manager bij project RII Kunstwerken voor Provincie Gelderland. 

LinkedIn

  

Sander_zww_6211