Waarde toevoegen aan de omgeving

Ik ben ervan overtuigd dat Systems Engineering (SE) helpt om projecten beter uit te voeren. In mijn ogen is het de kunst om dichtbij de kern te blijven: werken vanuit de projectdoelstellingen en daarnaast randvoorwaarden expliciet beschrijven in eisen. Dit helpt om aantoonbaar de juiste dingen te doen.

Binnen projecten hou ik me het liefst bezig met stakeholderparticipatie in ontwerpopgaves. Mijn focus is om behoeften en wensen van stakeholders te vertalen naar klanteisen en zorgvuldige belangenafweging te organiseren. Hoewel ik vaak werk aan contractvoorbereidingen zie ik het als een uitdaging om SE al vanaf de verkenningsfase toe te passen, zodat eisen, afwegingen en ontwerpkeuzes al vanaf het prille begin goed worden uitgewerkt.

Ik ben opgeleid als planoloog en vanuit die achtergrond heb ik affiniteit met de procedurele en maatschappelijke kaders waarbinnen projecten worden uitgevoerd. Daarbij heb ik ruime ervaring met geïntegreerde contractvormen op basis van de UAV-GC en integraal projectmanagement volgens het IPM-model.

Als je op zoek bent naar meer informatie kun je contact met mij opnemen via robin.goes@2ndsense.nl

                                                                                                               LinkedIn

 

ROBINGOES-1