Ontwikkelt en verbindt

Robert maakt SE praktisch toepasbaar in projecten. Daarbij richt hij zich op vernieuwing om zo het project een stap verder te brengen. Bijvoorbeeld door nieuwe ontwikkelingen concreet toe te passen binnen bestaande processen. Robert neemt zijn omgeving mee in het SE-gedachtegoed en bij de stappen die hij zet, onder meer met cursussen en het faciliteren van interactieve sessies.

Robert denkt out-of-the-box, wat steeds zorgt voor een verfrissende aanpak. Daarbij speelt hij flexibel in op ontwikkelingen in de markt en legt hij de relatie met bijvoorbeeld Value Engineering, BIM of COINS. Het resultaat staat bij Robert voorop. En aan dat resultaat stelt hij stevige kwaliteitseisen. Daarom zorgt hij er altijd voor dat hij de vraag achter de vraag boven tafel krijgt. Zodat hij een product kan opleveren dat daadwerkelijk voldoet aan de klantvraag. Systems Engineering zoals het bedoeld is.

Robert Schuttinga (1982) studeerde Civil Engineering & Management aan de Universiteit Twente, nadat hij de HTS Civiele Techniek & Management doorliep. Hij werkte bij Royal Haskoning/DHV en is sinds 2013 in dienst bij 2ndSense. Hij droeg bij aan projecten voor Rijkswaterstaat, ProRail, provincies en gemeenten, zoals de Zuidelijke Ringweg Groningen, project SAA en de Stadsbrug Nijmegen.

 LinkedIn

 

RS_zww_0925