Betrouwbaar en initiatiefrijk

Marnix gaat tot het uiterste om een project tot een goed einde te brengen. Hij neemt verantwoordelijkheid voor zaken en begrijpt wat de klant belangrijk vindt. Om vanuit dat perspectief te handelen. Hij is servicegericht, maar als de situatie daarom vraagt, neemt hij zelf het initiatief en brengt eigen ideeën in. Afspraak is afspraak bij Marnix. Waarmee de klant een betrouwbare factor in huis haalt, die gericht is op resultaat.

De kracht van Marnix ligt in het koppelen van proces en techniek. Hij analyseert opgaven vanuit de techniek en vertaalt dat naar een werkbaar proces. Daarbij is hij de ontwikkelingen waar mogelijk een stapje voor. Binnen het team is Marnix vaak de rustgevende factor. Hij stuurt op een harmonieuze samenwerking en denkt en handelt vanuit het projectbelang.

Marnix Kappert (1981) studeerde Civiele Technologie & Management aan de Universiteit Twente met aanvullingen vanuit de TUDelft. Hij startte als geotechnisch adviseur bij Royal Haskoning, waarna hij zich verder ontwikkelde tot adviseur SE. Binnen deze functie werkte hij onder meer aan projecten als N377, A28/A1 Knooppunt Hoevelaken, Beter Benutten, Pilot Markermeer moeras, verschillende spoorkruisingen voor ProRail en onderhoud aan waterbouwkundige constructies.

 LinkedIn

 

Marnix Kappert