Passie voor techniek en kennis delen

Mariya vindt het belangrijk om in projecten draagvlak te creëren voor conflicterende interesses. Naast het schetsen van een oplossingsruimte gebaseerd op de wensen van de stakeholders, zet zij zich vooral in om het project naar een hoger niveau te brengen en te voorkomen dat een grijs compromis ontstaat.

De SE-methodiek spreekt haar ontzettend aan doordat deze op een expliciete wijze bijdraagt aan bovengenoemde uitdagingen en de klant helpt om de juiste keuzes te maken. Voor Mariya is werken met SE ook de juiste keuze, omdat het haar helpt te specialiseren na een brede basis vanuit haar studie, maar ook de mogelijkheid biedt om haar kennis toe te passen in uiteenlopende en complexe projecten. Mariya is vooral resultaatgericht en een echte zorgdrager die kwaliteitsbewustzijn bij teams nastreeft.

Mariya Ivanova (1989) haalde haar bachelor Civiele Techniek en haar master Construction Management & Engineering in Delft. Door zich tijdens haar studie breed in te zetten als gids op verschillende bouwprojecten, heeft ze twee van haar passies kunnen combineren: techniek en kennis delen. Na haar afstuderen bij Arcadis op het gebied van competentie-gericht aanbesteden is Mariya aan de slag gegaan bij 2ndSense, waar ze haar passies verder ontwikkeld bij o.a. verschillende projecten binnen Schiphol.                              

LinkedIn

 

Mariya Ivanova 2