Enthousiast en oog voor kwaliteit

Lieke is een enthousiaste medewerker van 2ndSense, ze is erg gedreven en precies. Ze houdt van heldere afspraken en komt die afspraken nauwgezet na.

Het werken met SE past heel goed bij haar, grip houden op complexe processen.  Lieke is afgestudeerd aan de TU Eindhoven (september 2016) en heeft tijdens haar opleiding werkervaring opgedaan op verschillende plekken in de bouw. Van een bijbaan bij een ingenieursbureau tot een internationale stage in Nieuw-Zeeland, iedere ervaring omarmde zij met enthousiasme.  Lieke is geïnteresseerd in actuele ontwikkelingen en heeft haar afstuderen gericht op de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Ze onderzocht de consequenties voor het ontwikkelend en uitvoerend bouwbedrijf en gaf aanbevelingen voor een effectieve en efficiënte implementatie. Daarbij kwam ze uit bij SE in combinatie met digitale ondersteuning.

Lieke houdt van uitdagingen en pakt ze graag met beide handen aan!

Lieke Nieman (1989) behaalde haar Master Construction Management and Engineering aan de TU Eindhoven. Zij is afgestudeerd bij Bouwbedrijf Van Wijnen (Arnhem/Deventer). Daarvoor heeft zij haar Bachelor Bouwtechnische Bedrijfskunde (projectontwikkeling) gehaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor haar Bachelor is zij afgestudeerd bij de projectontwikkelaar Bunnik Projekten (IJsselstein) met als onderwerp CPO (Collectief particulier opdrachtgeverschap). Lieke werkt bij 2ndSense aan diverse uitdagende projecten waar zij goed haar passie en enthousiasme in kwijt kan.    

                                                                                                                                                                              LinkedIn

 

Lieke-1