Overzicht met oog voor belangen

Jeroen start elk traject met stevig doorvragen, zodat hij de vraag achter de vraag scherp krijgt. Om vervolgens tot de optimale oplossing te komen. En dat is mogelijk een oplossing waar de klant nog niet aan had gedacht, maar die wel het beste past. Jeroen brengt bij zijn projecten alle relevante stakeholders in beeld en luistert naar hun standpunten. Hij meent dat je soms even stil moet staan om te kijken wat er precies speelt. Juist als je haast hebt.

Zijn brede ervaring qua werkzaamheden, zowel aan de publieke als de private kant, zorgt ervoor dat hij contracten opstelt met oog voor de belangen van alle partijen. Dat resulteert in betere producten en uiteindelijk een beter werk. En dat is precies waar hij naar streeft, want Jeroen voelt zich verantwoordelijk voor de werken waaraan hij bijdraagt. Tijdens de uitvoering van een project houdt Jeroen steeds het overzicht. Daarbij focust hij op duurzaamheid. Omdat nu slim nadenken over de toekomst op de langere termijn veel kan opleveren.

Jeroen Reessink (1982) studeerde civiele techniek aan de HTS in Enschede, Betonconstructeur (HBO+) en Duurzame Energie (HBO+). Hij startte bij Witteveen+Bos en werkte daarna enkele jaren bij Grontmij. Hij werkte onder meer aan de Noord/Zuidlijn, projecten op Schiphol, aquaducten in Friesland en de Zuidelijke Ringweg Groningen.

LinkedIn

 

Jeroen Reessink