Focus op verbetering

Een resultaatgerichte ondernemer met gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen in het veld van mobiliteit en ruimtelijke ontwikkelingen. Uit zijn CV blijkt een ruime ervaring op het gebied van project- en procesmanagement, waaronder de ontwikkeling van ruimtelijke en infrastructurele opgaven in landelijk en stedelijk gebied.

Met Gijs hebt u een wetenschappelijk en praktisch ingestelde denker aan tafel. Hij ziet structuren en komt snel tot de essentie. Gijs voelt zich goed thuis in een politieke omgeving en verbindt het project en de politiek-bestuurlijke context. Hij combineert de helikopterview van een procesmanager met de daadkracht van een projectmanager. Anderen typeren Gijs als iemand die snel schakelt en goed zijn weg vindt binnen een omgeving.

Gijs is altijd gericht op beweging, maar dan wel de goede kant op. Daarvoor zet hij procesinterventies in en stelt hij scherpe vragen over gemaakte en te maken keuzes. Met zijn focus op verbetering is hij opbouwend kritisch, vooral naar zichzelf. Daarbij weet hij binnen groepen de kracht van de individuele spelers naar voren te halen en die in te zetten voor het resultaat. Kortom: een betrouwbare en flexibele adviseur met brede kennis van processen, Systems Engineering en infrastructuur.

Gijs Stigter (1967) studeerde na de heao (economisch-juridisch) Bestuurskunde aan de VU. Na een carrière bij Rijkswaterstaat en ProRail belandde hij bij het adviesbureau p2managers en in 2006 startte hij als zelfstandig adviseur Movisense BV. Hij schreef een boek over bestuurlijke en juridische procedures bij aanleg en reconstructie. Ervaring deed hij op bij onder meer: Zuidasdok, HOV Nijmegen, RijnGouwelijn en de Westerscheldetunnel.

LinkedIn

 

GS_zww_9659