Denken in processen en rollen van betrokkenen

Al vroeg in zijn loopbaan voelde Erik zich aangetrokken tot het denken in processen en de rollen van betrokkenen. Van daaruit heeft hij zich via diverse projecten en functies bij zijn werkgevers in Nederland en Noorwegen ontwikkeld tot een projectleider met oog voor mensen en hun belangen. Aandacht voor samenhang in organisaties, projecten en daartussen is kenmerkend bij Erik zijn inzet, alsmede de drive om te ontwikkelen en toe te passen. SE is voor hem een belangrijk hulpmiddel om tot gewenste resultaten te komen.

Erik is daarmee een ervaren manager voor projecten in de infrastructuur. Hij is een teambuilder en leidt zijn teams op natuurlijke wijze met twee voeten op de grond. Met oog voor individuele teamleden, hun rollen en verantwoordelijkheden en respect voor de persoon.

Erik van der Veer (1976) studeerde Civiele Techniek aan de Hogeschool Enschede en ronde een masters of Construction Management af aan de London South-Bank University. Hij werkte bij USG - Innotiv, Rijkswaterstaat en van 2012 – 2016 voor de Noorse provinciale overheid. Projecten waar hij bij betrokken was, zijn onder meer verbreding A2 Leidsche Rijn, verdiepen vluchthaven bij Lobith, de aanleg van Ecoduct de Borkeld, renovatie stalen bruggen over het Amsterdam – Rijnkanaal, renovatie Gouwe Aquaduct A12, verbreding A37 Holsloot – Duitse grens, A74 Venlo – Duitse grens, verbreding A50 Ewijk-Valburg, trainer en coach IPM binnen Rijkswaterstaat met focus op technisch management implementatie KR8 (lean) binnen Rijkswaterstaat. In Noorwegen onder andere. betrokken bij bestuurlijke stuurgroepen voor de verbreding van de E6 en verbetering weginfrastructuur regio Orkanger, publieke samenwerking Greener Trondheim en portefeuillehouder aanleg en onderhoudsprojecten. 

LinkedIn  

 

Erik van der Veer 2ndSense