Gestructureerd werken en kwaliteit leveren

Eerst goed denken, dan pas doen, dat typeert Erik. Hij houdt ervan de zaken gestructureerd aan te pakken, zodat aantoonbaar aan de klantvraag wordt voldaan. Daarom start hij altijd met het stellen van de juiste vragen en het helder definiëren van het werk. Erik houdt ervan als dingen in één keer goed gaan, zodat de klant geen faalkosten heeft.

Erik beschikt over brede kennis van de inhoud van infrastructurele projecten en weet daarnaast hoe hij de theorie van het expliciete ontwerpproces moet toepassen. Zo verbindt hij de procesmatige kant van een project met de inhoud. En weet dit – met concrete voorbeelden – goed over te dragen aan projectmedewerkers. Want als teamplayer investeert hij graag in kennisdeling. Erik focust op resultaat en kan in korte tijd veel werk verzetten. Daarbij werkt hij altijd respectvol, met oog voor het grotere projectplaatje en de betrokken mensen.

Erik Klijn Velderman (1966) studeerde Civiele Techniek aan de TU Delft en volgde een MBA Projectmanagement voor de Bouw aan de Twente School of Management. Hij werkte bij Rijkswaterstaat en diverse adviesbureaus zoals Movares. In 2008 startte hij als zelfstandig adviseur 2nd Nature projects. Projecten waar hij bij betrokken was, zijn onder meer A2 Maastricht, Tweede Coentunnel/Westrandweg, de Stadsbrug Nijmegen, verbreding A50 Ewijk-Valburg, Ruimte voor de Rivier/Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld en Ontsluiting Bio Science Park Leiden.

LinkedIn

 

EKV_zww_0859