Efficiënt en doeltreffend werken

In haar opleiding tot technisch bedrijfskundige heeft Elise ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en bedrijven, zoals Rijkswaterstaat, Ballast Nedam en Strukton.

Vanuit een brede basis heeft zij in haar studie haar eigen pad gekozen met een specialisering in de GWW-sector en meer in het bijzonder de werkwijze van Systems Engineering.

Elise ziet in de toepassing van Systems Engineering vooral meerwaarde om projecten op een gestructureerde wijze te helpen bij het realiseren van de projectdoelstellingen. Haar persoonlijke drijfveer is om organisaties te helpen om de theorie van SE toe te passen in de praktijk. Kenmerkend voor Elise is dan ook haar pragmatische instelling: ze legt de link tussen de theorie en de praktijk snel, om vervolgens efficiënt en doeltreffend te werk te gaan.

Door haar ervaring bij verschillende opdrachtgevers en in uiteenlopende opdrachten is Elise breed inzetbaar als junior adviseur. Zo werkt ze mee aan projecten bij grote opdrachtgevers als Schiphol en Joulz. 

LinkedIn

 

Elise van Bokhoven