Concretiseren en motiveren

Eline maakt zaken graag concreet en behapbaar, waardoor ze er met kleine aanwijzingen en eenvoudige aanpassingen voor zorgt dat mensen flinke stappen kunnen zetten. Ze vindt het leuk om SE als werkmethodiek onder de aandacht te brengen en te merken dat deze daadwerkelijk landt. Ze kent de theorie, maar blijft steeds pragmatisch. SE moet altijd iets toevoegen en zeker geen administratieve last zijn.

Initiatiefrijk is Eline zeker te noemen. Ze scheidt hoofd- van bijzaken, concretiseert en is vervolgens slagvaardig genoeg om stappen te zetten waarbij ze flexibel bijstuurt als dat nodig is. Met deze energie weet ze haar omgeving te motiveren en groepen in beweging te brengen.

Eline van den Hombergh (1984) studeerde Civiele Techniek. Ze wilde techniek en management verbinden en combineerde een bachelor in Twente met een master in Delft. Hierop volgde een traineeship waarin ze diverse bedrijven leerde kennen. Vervolgens ging ze aan de slag bij Rijkswaterstaat als adviseur SE. Ze werkte aan uiteenlopende projecten, waaronder: de Meppelerdiepsluis, ViA15 en N18.

 LinkedIn

 

Eline