Gericht op uitdagende projecten

Bart wil de klant altijd een stap verder brengen. Hij heeft een duidelijke visie over hoe een project aangevlogen dient te worden en brengt dat helder in kaart. Hij denkt in structuren, komt snel tot de kern en zet de contouren van een project scherp neer. Dit in dialoog met de klant. Hij stuurt op kwaliteit in het resultaat, maar niet zonder onderweg kennis over te dragen aan zijn omgeving. Zet Bart voor een groep en hij is in zijn element. Daardoor zijn afdelingen na zijn vertrek volwassener in de toepassing van SE dan voordat hij kwam.

Complexe projecten die om nieuwe inzichten of nieuwe aanpak vragen, daar is Bart steeds naar op zoek. Daarbij wil hij zijn werkwijze voortdurend aanscherpen en zoekt hij daarom altijd naar uitdagende projecten die hij verder kan brengen en die hem verder brengen.

Bart van Luling (1974) studeerde Systems Engineering, Policy Analysis & Management aan de TU Delft, nadat hij eerst de HTS civiele techniek doorliep. Hij werkte ruim 10 jaar bij Rijkswaterstaat en hielp daar SE implementeren. Hij was een van de drijvende krachten achter Leidraad Systems Engineering versie 2. Als projectleider en adviseur betrokken bij onder meer Knooppunt Hoevelaken, de Zuidelijke Ringweg Groningen, de omlegging A9-Badhoevedorp en de Tweede Coentunnel/Westrandweg.

 linkedIn

 

Bart