Prioriteren en het hoofd koel houden

Alies Doornenbal zorgt als office manager dat het pand goed beheerd wordt, contacten worden onderhouden en de administratie van 2ndSense op rolletjes loopt. Dat doet ze met aandacht voor detail en een goede sfeer. Ze beschikt over een goed overzicht en brengt steeds een heldere structuur aan. Handig daarbij is dat ze weet te prioriteren én haar hoofd koel houdt bij drukte. En dat alles doet ze met een opgeruimd humeur. Maar dat is volgens haar niet zo moeilijk, omdat de sfeer bij 2ndSense positief en gedreven is.

Wanneer een collega iets overdraagt aan Alies, hoeft hij/zij zich daar niet langer druk over te maken. Hij/zij kan er gewoon van uitgaan dat het goed komt. En doordat zij haar collega’s optimaal ontzorgt, kunnen die zich volledig richten op de belangen van de opdrachtgevers van 2ndSense.

Alies Doornenbal (1984) volgde een opleiding tot directiesecretaresse, werkte 2,5 jaar op een makelaarskantoor en vervolgens ruim 5 jaar als managementassistente bij adviesbureau Twynstra Gudde.

 LinkedIn

 

Alies