Gedreven werken aan oplossingen

Alex raakt enthousiast als hij betrokken is bij maatschappelijk relevante projecten. Hij is doortastend en doorziet zaken snel. Daarvoor combineert hij brede kennis vanuit de infrastructuur en mobiliteit met omgevings-, juridisch en technisch management. Zo vervult hij een waardevolle radarfunctie voor klanten; hij toont ze waar ze actie moeten ondernemen, juist op momenten dat ze dat zelf nog niet zien.

Het liefst ondersteunt Alex partijen bij complexe uitdagingen. Daarbij houdt hij in pittige periodes het hoofd koel; steeds op zoek naar oplossingen en mogelijkheden. Hij brengt lastige materie terug naar behapbare componenten. En doordat de klant wordt meegenomen in dit proces, kan deze na Alex´vertrek zelfstandig verder.

Alex Jansen (1969) studeerde Civiele Techniek aan de TU Delft, nadat hij de HTS Weg- en Waterbouwkunde afrondde. Na een loopbaan bij Royal Haskoning, Balance en p2managers, startte hij in 2006 als zelfstandig adviseur Movisense BV. Hij werkte onder meer aan ViA15, A2 Maastricht, de aanbesteding van de OV-chipkaart en de spoorverdubbeling Amsterdam-Utrecht.

LinkedIn

 

AJ_zww_9674