2ndSense breidt uit naar Noord-Nederland

14-07-2017

2ndSense geeft Focus op Noord een nieuwe betekenis!

Per 1 augustus betrekt 2ndSense een ruimte in de Mediacentrale te Groningen. Daarmee is Veenendaal niet meer de enige thuishaven van 2ndSense en is de focus op noord een realiteit geworden! Vanuit een dynamische en inspirerende locatie geeft 2ndSense een nieuw impuls aan het verder uitdragen van haar purpose: het optimaal benutten van maatschappelijk kapitaal.

2ndSense gelooft dat met Systems Engineering (SE) ruimtelijke- en infrastructurele projecten beter, goedkoper en duurzamer tot stand kunnen komen. Zorgvuldige toepassing van SE creëert meerwaarde voor project en samenleving. Consultants van 2ndSense dragen hieraan bij dankzij hun vermogen om:

  • structuur aan te brengen in complexe opgaven;
  • de klantvraag centraal te stellen;
  • vanuit de (project)doelstelling te redeneren;
  • oog te hebben voor de gehele levenscyclus.

 

Bron: Mediacentrale.com

Op dit moment zijn meerdere 2ndSensers betrokken bij mooie en complexe projecten in Noord-Nederland, waaronder Aanpak Ring Zuid Groningen en verschillende projecten voor de gemeente en provincie Groningen. Vol enthousiasme geven zij invulling aan diverse rollen op het gebied van project- en procesmanagement.

Matthijs Kluis en Jeroen Reessink geven vanuit 2ndSense de noordelijke focus richting. Zij staan altijd open voor nieuwe duurzame relaties. Wil je meer weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil je ons team komen versterken? Neem gerust contact op met ons en kom een keer langs in de nieuwe thuishaven van 2ndSense.

Matthijs: 06 30 13 16 12 of matthijs.kluis@2ndsense.nl

Jeroen: 06 52 88 56 78 of jeroen.reessink@2ndsense.nl

 

Terug naar overzicht ›