04-12-2017

2ndSense Noord is gelanceerd!


2ndSense Noord is gelanceerd!
Met veel enthousiasme heeft Hans Nijland 2ndSense Noord officieel geopend! In de inspirerende Mediacentrale van Groningen is nu de 2e vestiging (na Veenendaal) van 2ndSense een feit.

Lees meer ›
02-10-2017

Launch 2ndSense Noord

2ndSense ontwikkelt!

Lees meer ›
14-07-2017

2ndSense breidt uit naar Noord-Nederland

2ndSense geeft Focus op Noord een nieuwe betekenis!

Per 1 augustus betrekt 2ndSense een ruimte in de Mediacentrale te Groningen. Daarmee is Veenendaal niet meer de enige thuishaven van 2ndSense en is de focus op noord een realiteit geworden! Vanuit een dynamische en inspirerende locatie geeft 2ndSense een nieuw impuls aan het verder uitdragen van haar purpose: het optimaal benutten van maatschappelijk kapitaal.

Lees meer ›
07-07-2017

Succesvolle workshop V&V van BAM en 2ndSense


Vrijdag 16 juni stond 2ndSense in het teken van Verificatie en Validatie (V&V). Samen met BAM Infraconsult (Jeroen v/d Meer en Ruben Langeveld) organiseerde 2ndSense een workshopmiddag voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en onafhankelijke consultants. Doel van de middag: praktische invulling geven aan samenwerking tussen alle partijen die V&V toepassen.

Lees meer ›
03-07-2017

2ndSense verlengt sponsorcontract Zeilsport


Enthousiast startte 2ndSense vorig jaar met het sponseren van de catamaran zeilboot van “Team NED11 Kroon/Hörst”. Het was een succesvol jaar met mooie resultaten, met als hoogtepunt de 2
e plek op het WK Nacra F16 op het Comomeer (Italië).

Met trots kunnen we mededelen dat 2ndSense voor het 2e jaar op rij de catamaran sponsort. Ook dit jaar staan er weer mooie wedstrijden op de planning, kriskras door heel Europa. Een paar wedstrijden die er uitspringen: het Open Nederlands kampioenschap F16 in Hellevoetssluis, het EK F16 op het Meer van Geneve (Zwitersland) en WK Nacra F16 op het Gardameer (Italië).

Lees meer ›
09-03-2017

2ndSense samen met PIM.info op de Waterinfodag 2017


Waterprojecten, waterveiligheid, dijkversterking. Projecten zijn complex en omvangrijk. Het doorkruist meerdere gemeentes, kent veel stakeholders en objecten.

Hoe houdt u de informatie in het project op orde? Hoe zorgt u dat iedereen naar dezelfde informatie kijkt en besluiten neemt op grond van actuele en betrouwbare informatie? En dat gedurende de gehele project-lifecycle van verkenning, via planvorming en aanbesteding naar de bouwfase en uiteindelijk overdracht terug naar beheer?

Lees meer ›