Hallo, wij zijn Dutch Boosting Group!

Welkom! Vanaf 21 september 2018 is 2ndSense Dutch Boosting Group. Een nieuwe naam en een nieuwe stijl. Duidelijk, helder en kleurrijk, net zoals wij. www.dutchboostinggroup.nl is ons nieuwe huis. Een helemaal nieuwe site, gemáákt om inspiratie te delen met ons netwerk. Met jou dus. Je begrijpt dat het werk in uitvoering is. Zien we je daar?

We make sense!

We willen bijdragen aan waardevolle, toekomstbestendige oplossingen voor mens en omgeving. Alles wat we doen, doen we met the dutch approach: duidelijk, duurzaam en dynamisch. Zo geven we complexe projecten van klanten een boost. Dat is onze definitie van zinvol werk.

Bij een nieuwe naam horen natuurlijk ook nieuwe profielen op Facebook, LinkedIn en Twitter. Als je ons al volgde hoef je niets te doen. Volgde je ons nog niet? Dan is nu het moment… Tot snel!

Actueel

13-08-2018

De geul een jaar later


De Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld geeft de IJssel inmiddels de ruimte.
De geul is een jaar geleden opgeleverd. Nu zit ook het jaar onderhoudstermijn er op en is het werk aan het hoofdcontract echt klaar. Maar rond zo’n ingrijpend project is vaak nog wat veegwerk te doen. Zo ook hier. Zaken die aan het begin niet waren voorzien, of die het waterschap in eigen beheer nog uitvoert. Op deze pagina zie je wat er nu nog gedaan moet worden.

Lees meer ›
19-07-2018

2ndSense on Tour

Ga je met ons mee? 

Meld je hier aan! 

Lees meer ›
Bekijk alle actualiteiten ›

Opdrachten

01-08-2013

Project Zuidasdok voor Metro en Tram

Constructieve vertegenwoordiging belangen bij planvorming

Lees meer ›
01-03-2016

Contractvoorbereiding nieuwe Terminal Lelystad Airport

Contractvoorbereiding nieuwe Terminal Lelystad Airport

Lees meer ›
Bekijk alle opdrachten ›