Purpose: 'Optimaal benutten van maatschappelijk kapitaal'

2ndSense is een waarde-gedreven organisatie. Het is ons ultieme doel om een bijdrage te leveren aan de grote ambities in de buitenwereld. Wij willen verschil maken. Door ruimtelijke- en infrastructurele projecten anders aan te pakken willen wij meerwaarde creëren voor de mens en zijn leefomgeving.

Hoe wij dit doen? Eigenlijk heel simpel. In alles wat wij doen kijken wij of de inzet van maatschappelijk kapitaal (kennis, geld, tijd) beter, slimmer of duurzamer kan. De rode draad in onze aanpak is niet alleen aandacht te schenken aan de vraag of een project juist loopt, maar ook de vraag te stellen of wij het juiste aan het doen zijn. Verder gaan dan de 'quick wins'......

Het is onze ambitie om met onze expertise:  

1.     Klantwensen en -verwachtingen beter te vertalen naar resultaten  

2.     Faalkosten in projecten maximaal terug te dringen

Deze ambities vormen ons kompas. Het kompas geeft richting en stuurt ons dagelijks in de keuzes die we maken. Het helpt ons te toetsen of we de juiste dingen doen!

Actueel

13-08-2018

De geul een jaar later


De Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld geeft de IJssel inmiddels de ruimte.
De geul is een jaar geleden opgeleverd. Nu zit ook het jaar onderhoudstermijn er op en is het werk aan het hoofdcontract echt klaar. Maar rond zo’n ingrijpend project is vaak nog wat veegwerk te doen. Zo ook hier. Zaken die aan het begin niet waren voorzien, of die het waterschap in eigen beheer nog uitvoert. Op deze pagina zie je wat er nu nog gedaan moet worden.

Lees meer ›
19-07-2018

2ndSense on Tour

Ga je met ons mee? 

Meld je hier aan! 

Lees meer ›
Bekijk alle actualiteiten ›

Opdrachten

01-03-2016

Contractvoorbereiding nieuwe Terminal Lelystad Airport

Contractvoorbereiding nieuwe Terminal Lelystad Airport

Lees meer ›
08-02-2016

2ndSense betrokken bij uitvoering van DBM-contract

2ndSense betrokken bij uitvoering van DBM-contract

Lees meer ›
Bekijk alle opdrachten ›