Purpose: 'Optimaal benutten van maatschappelijk kapitaal'

2ndSense is een waarde-gedreven organisatie. Het is ons ultieme doel om een bijdrage te leveren aan de grote ambities in de buitenwereld. Wij willen verschil maken. Door ruimtelijke- en infrastructurele projecten anders aan te pakken willen wij meerwaarde creëren voor de mens en zijn leefomgeving.

Hoe wij dit doen? Eigenlijk heel simpel. In alles wat wij doen kijken wij of de inzet van maatschappelijk kapitaal (kennis, geld, tijd) beter, slimmer of duurzamer kan. De rode draad in onze aanpak is niet alleen aandacht te schenken aan de vraag of een project juist loopt, maar ook de vraag te stellen of wij het juiste aan het doen zijn. Verder gaan dan de 'quick wins'......

Het is onze ambitie om met onze expertise:  

1.     Klantwensen en -verwachtingen beter te vertalen naar resultaten  

2.     Faalkosten in projecten maximaal terug te dringen

Deze ambities vormen ons kompas. Het kompas geeft richting en stuurt ons dagelijks in de keuzes die we maken. Het helpt ons te toetsen of we de juiste dingen doen!

Actueel

05-12-2017

Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld wint Betonprijs 2017


De hoogwatergeul Veessen-Wapenveld van Waterschap Vallei en Veluwe heeft in de categorie Natte Waterbouw de Betonprijs 2017 gewonnen. Juryvoorzitter Han Westelaken, sprak vol lof over de hoogwatergeul:

‘Dit soort ingenieuze constructies leidt tot prachtige landschappelijke ingrepen. Hierdoor krijgt het civieltechnische begrip kunstwerk ineens zijn poëtische betekenis.’ 

2ndSense is trots dat zij een bedrage levert aan dit betekenisvolle project!

Lees meer ›
Bekijk alle actualiteiten ›

Opdrachten

01-03-2016

Contractvoorbereiding nieuwe Terminal Lelystad Airport

Contractvoorbereiding nieuwe Terminal Lelystad Airport

Lees meer ›
12-05-2014

Aanbesteding Noorderbrugtracé

Aanbesteding vereist expliciete aanpak

Lees meer ›
Bekijk alle opdrachten ›