Purpose: 'Optimaal benutten van maatschappelijk kapitaal'

2ndSense is een waarde-gedreven organisatie. Het is ons ultieme doel om een bijdrage te leveren aan de grote ambities in de buitenwereld. Wij willen verschil maken. Door ruimtelijke- en infrastructurele projecten anders aan te pakken willen wij meerwaarde creëren voor de mens en zijn leefomgeving.

Hoe wij dit doen? Eigenlijk heel simpel. In alles wat wij doen kijken wij of de inzet van maatschappelijk kapitaal (kennis, geld, tijd) beter, slimmer of duurzamer kan. De rode draad in onze aanpak is niet alleen aandacht te schenken aan de vraag of een project juist loopt, maar ook de vraag te stellen of wij het juiste aan het doen zijn. Verder gaan dan de 'quick wins'......

Het is onze ambitie om met onze expertise:  

1.     Klantwensen en -verwachtingen beter te vertalen naar resultaten  

2.     Faalkosten in projecten maximaal terug te dringen

Deze ambities vormen ons kompas. Het kompas geeft richting en stuurt ons dagelijks in de keuzes die we maken. Het helpt ons te toetsen of we de juiste dingen doen!

Actueel

02-10-2017

Launch 2ndSense Noord

2ndSense ontwikkelt!

Lees meer ›
14-07-2017

2ndSense breidt uit naar Noord-Nederland

2ndSense geeft Focus op Noord een nieuwe betekenis!

Per 1 augustus betrekt 2ndSense een ruimte in de Mediacentrale te Groningen. Daarmee is Veenendaal niet meer de enige thuishaven van 2ndSense en is de focus op noord een realiteit geworden! Vanuit een dynamische en inspirerende locatie geeft 2ndSense een nieuw impuls aan het verder uitdragen van haar purpose: het optimaal benutten van maatschappelijk kapitaal.

Lees meer ›
Bekijk alle actualiteiten ›

Opdrachten

01-03-2016

Contractvoorbereiding nieuwe Terminal Lelystad Airport

Contractvoorbereiding nieuwe Terminal Lelystad Airport

Lees meer ›
12-05-2014

Aanbesteding Noorderbrugtracé

Aanbesteding vereist expliciete aanpak

Lees meer ›
Bekijk alle opdrachten ›